26 Ocak 2010

let's suit up!



İçimdeki takım elbise aşkını anlayabilecek tek insan barney...
huuu yerim!

Küçük Dokunuşlar // tanıtım

Sevgili okurlar; blog camiasına yakın zamanda katılmış bir arkadaşımızı -sınıfa yeni gelmiş öğrenci modu:P- sizlere takdim etmekten gercekten büyük bir heyecan duyuyorum. çünkü şu sıra yazarlar bloglarını bir bir kapatıyorlar. bu da haliyle sıkıcı bir ortama sürüklüyor hepimizi. blog kuraklığı (?!) yaşadığımız şu sıra, küçük dokunuşlar'ı keşfetmiş olmak gerçekten mutluluk veriyor bana. Kalemini beğendiğim, iyi yazıdan da anladığını düşündüğüm arkadaşım hoşgeldin aramıza.

Seninde yazdığın gibi; insanlık için küçük ama bizim için büyük gün hayırlı olsun. :))

silent.


None of us are heroes,
we just steal their words.
I wish you would fight for me,
though the idea is cursed..

sözleri de geçtim.. ama bu klip.. bu.. ohooo..

Sizofrenik Semptomlar // O gece


Gecenin karanlığında ayaklarım geri geri giderek yürürdüm. Hiç ışık olmazdı. Bir sahipsiz köpekler olurdu sokakta, bir de sahipsiz olduğuna inanan ben.

Karanlıktan korkmazdım.
Hiçbir şeyden korkmazdım da kendimden korkardım en çok. O yüzden içimde taşıdığım kadınların her biri, ne istediyse, sorgusuz sualsiz yaptım. Gazaplarından korktum, bana verecekleri cezalardan. Ne dedilerse yaptım, o geceki gibi.

"Yürü!" diyorlardı o gece arkalarına dönüp bana bakarken. Hem de hep bir ağızdan. "Daha hızlı yürü, dayanacak gücümüz kalmadı!" diyorlardı. Nefes nefese kalıyordum onlara yetişmeye çalışırken.

Ayaklarım yürüyordu, ben düşünüyordum.
Nereye gidiyordum, neden gidiyordum? Gözümde bir tablo gibiydi kapıyı açışın, beni kollarına alışın. Bir an, bir imge. İrdelemiyordum ama gözümün önüne getiriyordum, sadece düşünüyordum.

Arada sırada gelir olduk sana, o geceki gibi. Evinde o kadar misafire yerin yoktu, kaç kişi gelirsek gelelim hep bir eksik yerin vardı, o geceki gibi.
Ben kapının önünde kalırdım genelde. Beklerdim. Beklerken sigaraları birbirine bağlardım, o geceki gibi.

Sen hep onların oldun. Hepsi benim kıyafetlerimi çıkarıyordu karşında. Hepsi benim gibi kokuyordu. Dokunduğun saçlar benimdi, öptüğün dudaklar benimdi; yalnız, ben orada değildim. Kapının önündeydim, sigara içiyordum, karanlıktı. Bekliyordum.

Bana seçim hakkı verilseydi, onların yerinde olmak yerine, sen benimle dışarıda ol isterdim. İsterdim ki; benim kadın suretlerime, senin erkek suretlerin dokunsun içeride. Sevsin veya canını yaksın, bağırtsın isterse, Ağlatsın veya güldürsün. Sen benimle dışarıda olurdun, sigara içerken ben sessiz sessiz. Hiç konuşmazdık, sadece birbirimizi dinlerdik, karanlığı izlerdik.

Bana bir dokunduğunda, bütün vücuduma dokunmuş olurdun. Tek parça olurduk, aşk olurdu adı, veya sevişmek veya aldatmak veya kullanmak veya aşağılamak. Gözlerine baktığımda görürdüm. Bilirdim. Bizim en yüksek noktamız olurdu o isim. Her şey yeniden bir gaz ve toz bulutu olurdu o kapının önünde. Karanlıkta.
O gece.

O gece geldiğinde, senin üstüne bir sigara içmek kadar güzel şey olur muydu acaba yeryüzünde?

kendimi kontrol edemiyorum vol 3


Kendimi kontrol edemiyorum bölümüde bu post ile sona eriyor gençler.
Son şarkıyı seçmekte zorlandım çünkü kendimi kontrol edemeyip dans ettiğim, bir şekilde ağzıma dolanan çok şarkı vardı. Ama istedim ki günlerdir dilime dolanan "mmm mmm rrrak!!" şeklinde saçmalıyor olmama sebep bu şarkıyı paylaşayım. Ben bitiyorum bu klibe, gerçi sonlara doğru yandan çarklı justin yemesi de kendini kızların yanına atmasaymış daha şukela olabilirmiş.

Ida corr, fedde le grand - let me think about it!


18 Ocak 2010

and the oscar goes to...


we have new follower! a polish friend of mine; kamila has discovered my blog on the web. although it's in turkish, she can understand my posts quite a bit. she is really supportive and i want to thank her for that. Keep on reading, kamila! :)

09 Ocak 2010

houston, we have a problem!


Eğer, şu dakikaya kadar cem adrian ve aylin aslım'ın beyoğlu hayal kahvesinde ki "senin gibi" performansını izlemeyen- dinlemeyen kaldıysa, rica ediyorum çarpılmadan aşağıda ki linki izlesin. ha ben size bir güzellik daha yaptım, onu da indirebiliyorsunuz. gazamız mübarek olsun.

07 Ocak 2010

kendimi kontrol edemiyorum vol 2



"kendimi kontrol edemiyorum vol 2" için daha iyi bir şarkı ve akabinde klip seçilemezdi.
özellikle klavye başında ki pembe pantolunlu şahsiyet bu kadar sevimliyken.. :P
bayanlar baylar; martin solveig - jealousy. tadını çıkarın!

05 Ocak 2010

wtf ?!


* evimizde tatlı mı tatlı, zevzek mi zevzek bir amerikalı misafirimiz var. (gerçi amerikalı olduğuna ben pek inanmıyorum zira kendisi türk kahvesi içip içip fal için kapatıyor da..) ayrıca küçük kankama sürekli belly dance yaptırıyor. biri çekip alsın beni! :))

* "Raif...Şimsi ben gidiyorum... Ama ne zaman çağırırsan gelirim, nereye çağırırsan gelirim..."
-Kürk mantolu madonna-

* rica ediyorum kimse rakıyı, vodka & tang i shot yapmasın!

* Zekanın bir sınırı vardır ama aptallığın asla! aptal sarışınlar bu akşam, sizin için içiyoruz. :)

* İstanbul'da sonbahara da inanmıyordum, kış geldi ona da inanamıyorum. ama bir soğuk hava dalgası var ve bi de balkanlar.. balkanlar?! akıllı olsanıza!

* yeniye, eskiyi anlatmanın en basit yolu;
- "hiçbir kadın hiç bir erkeği ve hiç bir erkek hiçbir kadını bu biçim sevmedi. " yeterli oldu mu?
- evet. hiç sormadım farzet.
- üzgünüm.. dur dur degilim. konu neydi?

* yahşi batı'yı izledim. cem yılmaz'ın en izlenesi filmi. fes bir insana bu kadar yakışmamalı. :)

* cem adına karşı duyarlı insanlar var aramızda.. ya da kız kardeşimin kimyası bozuldu bilmiyorum.. çünkü kız kardeşimin cem adrian dinleyince dişi, cem karaca dinleyince başı ağırıyor. bu bir rastlantı olamaz bebegim :P

* ezel diye bir dizi varmış. olmasın. rica ediyorum; imirzalıoğlu da deli yürek modundan çıksın.
bu kadar tipsiz bir adamı niye tanrı moduna sokuyoruz anlamıyorum ki. ayrıca gençler, iletilerinize; ömer'in zayıflığı, sadakatli olmasıydı falan yazmayın. of çok tepkiliyim.

* saç boyalarının üzerinde romantik turuncu tonu yazmasını istiyorum bundan sonra. :)

* agua de annique dinleyin, dinlettirin. özellikle wonder'ı.

* yaş saklama sorunu var insanlarda. biri kendinden küçük sevgili için, diğeri kendinden büyük yatak arkadaşı için bir başka salak da listesinde ki gencler ağır karakterini, yaşıyla ölçmesinler diye saklıyor. peki rahatsızlar mı? e yani.

* ufak kardeşimle ilişkimiz bir garipleşiyor. benim oğlum o. ben doğurdum. çok özlüyorum pisliği ya.

* skype iyi ki varsın. google chrome ağzını yerim. ama canım blog'um.. daha çok yirim seni.

* uuu samim?! meliha?! canım ailem?! e seviyorum!

* samwell rüyalarıma giriyorsun anacım. etme, eyleme :)

son olarak;

* "we seni sewiorum ws ws.."
gün gelecek, "v" harfi hepinizden hesap soracak...

şimdi gideyim, yine gelirim.